my world

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

CHUDáCI KRáLIčKOVIA!!!

TENTO čLáNOK JE O KRáLIKOCH TESTOVANýCH V LABORATORIáCH.PLS PREčITAJTE SI A POZRITE SI AJ OBRáZKY.....................A SAMOZREJME SI TO AJ ZKOPčITE

PROSÍM VÁS, ŠIŘTE TENTO ČLÁNEK PO INTERNETU, DEJTE SI HO NA VÁŠ BLOG, NA VAŠE STRÁNKY A POMOZTE NÁM TOMU ZABRÁNIT!!!!! BOJUJTE SE MNOU PROTI TÝRÁNÍ TĚCH, CO SE NEMOHOU NIJAK BRÁNIT!!!!! CHÁPETE TO?!? KVŮLI NĚJAKÝM DEBILNÍM PLEŤOVÝM MASKÁM, RTĚNKÁM A KRÉMŮM!

Není vůbec žádnou novinkou, že v dnešní době mnohé kosmetické firmy testují na zvířatech. Na následujících fotkách jsou králíčci, na kterých byly testovány různé výrobky. Dnes už nežijí, ale je to pro ně vlastně vysvobození, protože si prožili peklo. A jeto jen malinkatá část z tisíců a milionů takto týraných zvířat, která trpí a budou trpět kvůli testování na zvířatech.

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

Strašné, že? A teď si představte, že takhle nekončí jen králíci. Tímhle způsoben umírají tisíce a tisíce myší, potkanů, psů, koček, koní, ovcí, opic a mnoho dalších!

Nechápu, jak může někdo dělat takovou ohavnost, ten člověk nemá srdce a já sama se stydím, jak se lidstvo zhostilo úlohy nejsilnějších živočichů. Vsaďte se že králíci by to tady vedli stokrát lépe! A pamatuj že i ty můžeš pomoci, stačí jen nekupovat si kosmetiku testovanou na zvířatech!!!!!!


týranie zvierat | stály odkaz

Komentáre

  1. Hrozneee
    toto je strastne ziadne ine slovo neexistuje vsetci co to robia by mali zdechnut!
    publikované: 06.12.2007 20:25:25 | autor: jajina (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. och
    na to sa neda pozerat mali by prestat keby si ti ludia predstavili ze su na mieste kralikov urcite by to nerobili...
    publikované: 18.12.2007 08:02:02 | autor: veterkakak (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tyranie ty kokoty!
    bosee chudatka :(
    publikované: 27.03.2008 20:56:00 | autor: sabiQ (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ....... To nieje v poriadku....
    ..Neviem ci sa na toto da aj nieco povedat proste oni niesu zdravy toto by niekto normalny nerobil!!! Urobila by som im vsetkym presne to iste co robia oni tym chudatam!! Mam s kamaratkou chovatelsku stanicu trpaslicich zajacikov a tak toto ma dostalo !!!! Naco je ludom kozmetika!!
    publikované: 11.05.2009 09:52:13 | autor: InusQa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014