my world

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ERAGON

Eragon a Eldest sú podľa mňa tie najlepšie knihy. Kedysi som čítala veľa, ale teraz sa mi už nece a už nemám ani čas,a ked už čítam tak si zvyčajne vyberiem knihu,ktorá za to stojí napr. E a E.Ten koniec Eldesta ma riadne prekvapil....vôbec som toto netypovala.Po dočítaní sa mi to stále v hlave prehrávalo.... proste to bolo divnéééé,dúfam,že najdú niečo pre Murtagha aby sa dostal preč od Galbatorixa a nemusel splniť príslub. Už teraz sa teším na EMPIRE, krorý vijde dakedy v 2008,tak si ešte trocha počkám........ Na začiatok typujem ako každý iný ,že Eragon porazí Galbatorixa, zjednotí krajinu a bude si tam v pokoji nažívať s ostatnými tvormi,ale asi tiež odíde z Alagaesie, aby sa naplnila angelina veštba (asi aj s Aryou a samozrejme so Saphirou a jej druhom,ak si dákeho najde,ale určite si dakoho najde). Kniha by mala byť temnejšia a dúfam aj hrubšia a zelenej farby hhh.

Film bol hroooozný!!!aspoň podľa mňa.........tie zmysluplné dialogy, hlasy mi pripadali ak zo správ z 80.rokov.Saphira bola nejaký hybrid,drak to určite nebol,skôr nejaký kríženec jašteričky a dákeho divného zvera. Tá romantická zápletka bola úchvatná,vidím,že tí filmári si knihu ani neprečítali,šak Arya sa o Eragona veľmi nezaujíma a vo filme si skoro dajú francúzaka. Celý ten dej bol prosne na hovno.  

 

 

 


fantasy | stály odkaz

Komentáre

  1. knihy boli ovela lepsie
    Je jasne, ze zrovna tento zaner sa nefilmuje najlahsie. Ale s urcitym usilim sa da dosiahnut lepsieho vysledku. (Vid priklad LOTR).
    Ak niekto knihu necital, tak sa mu film moze pacit. Ak ju cital, nemoze odchadzat spokojny. Podstatne veci tam neboli a vela bolo zmenene tak, ze to straca logiku. Ale co uz...
    publikované: 20.04.2007 00:17:02 | autor: wa (e-mail, web, autorizovaný)
  2. hhh
    no som zvedava jak nafilmuju eldesta
    publikované: 10.06.2007 11:01:37 | autor: myworld (e-mail, web, autorizovaný)
  3. nijako
    ako mozu natocit eldesta ked naje postavy a deje boli uz v jednotke?? ako sa hovori v cesko "sou ve srabu"
    publikované: 04.12.2007 16:50:10 | autor: Danlas (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014